Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Napi ajánló - "100 legszegényebb" fotópályázat
2010. április 25., vasárnap 11:13

Napi ajánló - "100 legszegényebb" fotópályázat

A Kurt Lewin Alapítvány „100 legszegényebb" – Ahogy Te látod címmel fotópályázatot hirdet, melyre a szegény és hátrányos helyzetű csoportok tagjait sztereotípiáktól mentes módon bemutató képekkel, valamint hozzájuk kapcsolódó rövid szövegekkel lehet jelentkezni.
A pályázat háttere: Az alapítvány által 2009-ben kiadott „100 legszegényebb" című kiadványban, mely a szegénység, megfosztottság sokarcúságára, személyes történeteire fókuszált, profi fotósok portré- és zsánerképei, valamint díjnyertes újságírók rövid szövegei olvashatóak. Fontosnak tartjuk, hogy a díjnyertes alkotók mellett minden állampolgár megmutathassa a szegénység azon arcait, jeleneteit, történeteit, melyekkel saját környezetében találkozik, és melyeket szélesebb közönségnek is érdemes megismernie.

Feldolgozható témák: Hátrányos helyzetű csoportok tagjainak, életének, környezetének bemutatása. Az anyagi szegénység mellett a kulturális, egészségügyi, szociális és más jellegű megfosztottság bármely formája feldolgozható.
Tovább (kla.hu)

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.