Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Futnál azért, amiben hiszel?
2013. június 06., csütörtök 12:37

Futnál azért, amiben hiszel?

funrunJúniusban a bódvalenkei, hátrányos helyzetű gyerekek napközis táborára szervezett közös jótékonysági futásra hívunk benneteket!

Fuss, kocogj vagy sétálj velünk közösen június 9-én, vasárnap a budapesti régi Zsidónegyedben, és támogasd részvételi díjaddal az ország egyik legelmaradottabb régiójában élő gyerekek napközis táborát!


Neked 2000 forint - a bódvalenkei hátrányos helyzetű gyerekeknek pedig egy megfizethetetlen és felejthetetlen közösségi élmény!


Felnőttek, gyerekek és családok jelentkezését várjuk az 1-, 5- illetve 10 km-es táv teljesítésére azért, hogy a kiválasztott jótékony célra minél nagyobb pénzalapot tudjunk gyűjteni.

 

A BÁLINT HÁZNAK AJÁNLOTT RÉSZVÉTELI DÍJAT A BÓDVALENKEI HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYEREKEK NAPKÖZIS TÁBORÁNAK SZERVEZÉSÉRE FORDÍTJUK!
 
Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi része az ország egyik legelmaradottabb régiója, itt található Bódvalenke község is. 2011 óta nyaranta szerveznek fiatal önkéntesek napközis tábort a bódvalenkei gyerekek számára. A két hetes táborban művészeti és készségfejlesztő tevékenységekkel nyújtanak meghatározó élményeket a gyerekeknek. Az alulról szerveződő kezdeményezést huszonéves diákok, magánadományokból finanszírozzák.

 

Bővebben (infók és regisztráció)

 

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.