Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Magyarhangya programok novemberben
2011. november 18., péntek 10:52

Magyarhangya programok novemberben

Folytatódnak a magyarhangya vetítések novemberben is az Odeonban. Premier előtt jön Barney és a nők, képregényrajongóknak Watchmen, Odeon 18. szüetésnapjára készülve a Szerzőket vetítjük, Prizma skandináv filmklubban a Szappanopera és gondoltunk az éjszakai lényekre is a Cloverfield filmmel. Várunk szeretettel és kérlek népszerűsítsd programjainkat facebookon, twitteren, tumblren és honlapon.

 

november 18. péntek 20:00 premier előtt

Barney és a nők

A történet jó, Mordecai Richler nálunk is megjelent sikerkönyvének adaptációja, és sztárokból sincs hiány. Paul Giamatti, Dustin Hoffman, Rosamund Pike. 2010- ben Paul Giamatti ezért az alakításáért Golden Globe díjat kapott.

Jegyár: 1250 Ft

november 21. hétfő 20:00 Comic-Live-Club Watchmen

A magyarhangya és a Magyar Képregény Szövetség szervezésében indult útjára a Comic-Live-Club nevű rendezvénysorozat, mely során egyedileg meghirdetett vetítésekre kívánjuk összehívni a képregényfilmek rajongóit. A film 20.00kor kezdődik. Előtte, utána érdekes programokkal, beszélgetéssel, és meglepetéssel várunk titeket. További részletek hamarosan a vetítés facebook eventjén.

Jegyárak: felnőtt 950/ diák 650

november 22. kedd 20:00 Odeon18 Szerzők

Alig egy hónap van hátra, hogy az Odeon 18 éves legyen. Születésnapját olyan filmekkel várjuk, amelyek szereplői szintén a felnőttkor küszöbén vannak. Joachim Trier filmje egy poétikus szerelmi háromszög-történet, bonyolítva azzal, hogy a két fiú nemcsak ugyanazért a lányért versenyez, hanem még egymással is, mert mindkettő sikeres író akar lenni.

Jegyárak: felnőtt 950/ diák 650

november 23. szerda 18:00 Prizma skandináv filmklub Szappanopera

A Prizma filmművészeti folyóirat skandináv filmklubja. A vetítést után beszélgetés. További infók a filmklub facebook eventjén.A filmklub ideje alatt az Odeon Lloyd moziban kedvezményes, 500 Ft-os áron vehetitek meg a Prizma bármely eddig megjelent számát.

Jegyárak: felnőtt 950/ diák 650

november 24. csütörtök 23:00 Éjszakai lények

Cloverfield

Havonta egyszer több órányi rettegéssel töltjük meg a termet, hisz a horror-thriller rajongók tudják, ezeket a filmeket éjjel érdemes igazán megnézni! Házi popcornt-innivalót hozzatok, mert kihalt büfével, éjszakai-zombi gépészünkkel, zárt ajtós-sötét mozival várunk Titeket, ami csak a miénk egy éjszakára! Az Éjszakai Lények vetítéssorozatot a Cloverfield c. filmmel indítjuk.

Jegyárak: felnőtt 950/ diák 650

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.