Back Ön itt van: Egyesület Munkáltatók figyelmébe

Munkáltatók figyelmébe!

A Humana Egyesület megalakulása óta folyamatos jelleggel foglalkoztat önkénteseket és gyakornokokat az egyesületi tevékenységek legszélesebb területeit érintve. Szeretnénk felhívni a leendő munkaadók figyelmét, hogy álláskeresés esetén az Egyesületre való hivatkozást csak abban az esetben tekintse érvényesnek, ha azt az elnök aláírásával hitelesített AJÁNLÓLEVÉL egészíti ki. Az ajánlólevelet minden nálunk érdemi munkát végzett önkéntes és gyakornok számára kiállítjuk. Az ajánlólevélben felsorolásra kerülnek a ténylegesen végzett tevékenységek, személyes kompetenciák és a munkatárssal közvetlenül dolgozó koordinátorok, munkacsoport vezetők benyomásai is. Reméljük, ezáltal elejét tudjuk venni a későbbi félreértéseknek és téves hivatkozásoknak, valamint ezzel biztosítani tudjuk hosszú távon is szakmai segítségünket a leendő munkáltatók irányába.

Köszönjük együttműködésüket, további kérdésével forduljon bizalommal Egyesületünkhöz: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.