Back Ön itt van: Programok Legyél Te is tudósító! Legyél te is tudósító! – Az EFOTT nyertese
2011. július 20., szerda 11:45

Legyél te is tudósító! – Az EFOTT nyertese

A Nyitott Könyvműhely Kiadó, a Magvető Kiadó és a Park Könyvkiadó köteteiből álló könyvcsomag egy lehengerlő egyéniség, Pogány Gábor Máté jutalma lett, aki Legyél te is tudósító! játékunkat az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának három cikkelye alapján készített fotóival nyert meg. Alább Gábor alkotásai láthatóak.

Gábor a fotókkal egyúttal megnyerte a Nemzeti Színház 2011/2012-es évadára szóló bérletét is, aminek úgy sejtjük nagyon fog örülni, hiszen idén szeptembertől a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója lesz. Gratulálunk neki!

01_poganygabor_SAM_0239Mindenkinek joga van a vélemény és kifejezés szabadságához. (Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 19. cikk)

02_poganygabor_SAM_343Mindenkinek joga van a gondolati, a lelkiismereti és a vallásszabadsághoz. (Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 18. cikk)

03_poganygabor_Grafi2Mindenkinek joga van a közösség kulturális életében való szabad részvételhez, a művészetek élvezetéhez, a tudomány haladásában és annak előnyeiben való részesedéshez. (Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 27. cikk)

poganygaborA büszke nyertes az oklevelével.

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.