Back Ön itt van: Programok Kontúr 2012.10.08. Kontúr - Jól segíteni - de kinek és hogyan?
Nyomtatás
2012. október 08., hétfő 00:00

2012.10.08. Kontúr - Jól segíteni - de kinek és hogyan?

povertyAz utóbbi hetekben sokat foglalkoztunk a szakpolitikával, a mit kellene tenni kérdésével, a hajléktalanellátás, szociális és segélyezési politika, gyermekvédelem területein... Vendégeink a mai adásban testközelből tapasztalják a változásokat, mesélnek majd a kisembereken lecsapodó intézményi átalakitásokról, a finanszirozásról, a szociális munka felelősségéről és a kiszolgáltatottak történeteiről. Miért vált stigmává a szegénység és hogyan lehetne kitörni belőle? Kontúr - itt újra.

Vendégeink:

 - Borsányi Katalin, jelenleg egy idősotthont vezet, de dolgozott hajléktalanokkal, szegényekkel, részt vesz segélyezési és albérlet programban

- Plangár Petra, szakvizsgázott szociális munkás 12 év szakmai tapasztalattal a háta mögött. Mind a civil, mind a közalkalmazotti szférában dolgozott, prevenciós területen, hajléktalan ellátásban, fogyatékossággal élők segítésében, európai uniós projektekben, felzárkóztató- és felnőttképzési programokban. Jelenleg a gyermekvédelemben dolgozik.

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.