Back Ön itt van: Programok Kontúr Kontúr 2012.04.30. - Hétköznapokról másképpen
2012. április 30., hétfő 00:00

Kontúr 2012.04.30. - Hétköznapokról másképpen

vodka

Hétköznapi emberek,nem hétköznapi élethelyzetben. Meg lehet gyógyulni az alkoholizmusból? Mit tehet egy szerencsejáték-függő, ha ultimátumot kap a családjától, és két hónapon belül az utcára kerülhet, ha nincs elég ereje elhagyni a szenvedélyét. Kik és hogyan segíthetnek? És milyen nehézségekkel, örömökkel néz szembe egy biológus - hastáncos házaspár, ha közös életük egyik alapjának a zsidó vallást érzik? Kontúr a Tiloson, itt újrahallgathatod.

Vendégünk volt a stúdióban Balázs, az Anonim Alkoholisták csoportjából, akivel az alkohol lappangó szenvedélyéről beszélgettünk. Szakmai tapasztalataival pedig a Félút Centrum munkatársa szolgált.

Második blokkunkban pedig vendégünk Kornél és Judit, akikkel a zsidó hagyományokról, a fiatalok megváltozott értékeiről beszélgettünk, érintve a hastáncos asszony és biológus férjének cseppet sem hétköznapi  - zsidó vallásból táplálkozó - útkeresését a modern világban.

 

 

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.