Back Ön itt van: Egyesület Hivatalos dokumentumok 2015. évi Közgyűlés összehívása

2015. évi Közgyűlés összehívása

A Humana Egyesület Elnöksége jogszabályi kötelezettségének eleget téve tájékoztatja tisztelt tagjait, hogy ezennel összehívja az Egyesület évi rendes közgyűlését.A közgyűlés időpontja: 2015. 05.27. szerda 18:35 óra
A közgyűlés helye: Bobek kávézó (cím:1070. Budapest, Kazinczy utca 53.)
A közgyűlés napirendje:
1.     Az Egyesület 2014-es tevékenységéről való beszámoló és az arról való határozathozatal
2.     Az elnökségi tagok és más tisztségviselők megválasztása
3.     Az Egyesület 2015-ös stratégiájának elfogadása
4.     Tagfelvétel
5.     Egyebek

A 2014-as tagdíjakat, amennyiben elmaradás van, kérjük fizessék be. A legutóbbi elnökségi határozat alapján idén felfüggesztettük a kötelező tagdíj fizetést, ugyanis jelenlegi tevékenységeinkhez nem szükséges tagjaink anyagi hozzájárulása. Ettől függetlenül, akinek módjában áll, kérjük anyagilag is támogassa az Egyesület és a Magazin további működését, az Egyesület újságírói képzéseinek és a Humana közösségének fenntartását, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni!

 
A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazati joggal rendelkező rendes tagok fele és még legalább egy tag részt vesz. A Közgyűlés ülései nyilvánosak. Ha a Közgyűlésen nem jelenik meg a tagok fele plusz egy fő, akkor a Közgyűlést fél órával a kiírt időpont után megismételjük, ekkor már a határozatképességhez nem szükséges a tagok létszáma felének a jelenléte.

 

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.